Migrácia Live údajov na MyPigeons

Migráciu dát slovenských a českých chovateľov sme plánovali do konca roka, dobrá správa je, že sa nám podarilo dodržať plán a archívne dáta sú prenesené do databázy MyPigeons.

Ak ste teda v posledných sezónach aspoň raz použili BENZING Live, v sekcii Môj holubník by ste si mali nájsť dolety Vašich holubov z tréningov a pretekov. Pre istotu si prosím porovnajte Vaše údaje medzi starým portálom a MyPigeons

Zoznam tréningov

Zoznam pretekov


Profily holubov


V profiloch holubov by ste mali mať odteraz údaje aj v sekcii "Na holubníku". Pre istotu prosím pozrite, či sa údaje zhodujú s prenesenými dátami. Odteraz by ste mali v paneli výkonov vidieť aj preteky, kedy bol holub nasadený, no nebol konštatovaný (Tlačidlo Nastavenia - Na holubníku). Pozrite prosím, či údaje Vašich holubov sedia. Majte prosím na pamäti, že do profilov v  časti "Na holubníku" sme preniesli len údaje, ktoré ste preniesli cez Live. Ak ste mali zariadenie Live vypnuté, alebo prenos zlyhal, tieto preteky v profiloch holubov (časť holubník) budú chýbať.
Výkony holuba na holubníku


Sekcia SmartLoft


V sekcii SmartLoft by ste mali nájsť históriu pripojených zariadení. Diagnostika online systému je zatiaľ pripravená len pre systém M3, pre Express G2 a M1 dolaďujeme SW a v nasledujúcich aktualizáciách pre tieto systémy by mala pribudnúť aj online diagnostika pre sekciu SmartLoft na MyPigeons
Sekcia SmartLoft

Mobilná aplikácia a prepojenie na chovateľov


Veľký vylepšovák oproti starému Live portálu je, že všetko viete riadiť z jedného účtu. Ak máte v EKS viac evidencií, napr. seba a vnučku, alebo syna, teraz Vám stačí jeden účet. Ďalších chovateľov si jednoducho pripojíte klasickým párovaním konta. Na mobil Vám budú chodiť notifikácie pre dolety oboch chovateľov. Ak si v sekcii "Moji chovatelia" nenájdete Vaše doteraz externé evidencie, dajte mi vedieť a postarám sa o to.
Sekcia moji chovatelia