BENZING ruší ročné poplatky za online prenos doletov

Rok 2018 bol pre službu Live! výnimočným. Počet chovateľov, ktorí ju vo svete používajú sa zdvojnásobil a stále viac a viac chovateľov objavuje výhody online prenosu doeltov v reálnom čase.

Chovatelia, ktorí pretekajú spolu majú možnosť vidieť online poradie podľa rýchlosti hneď ako priletia holuby. Chovatelia, ktorí nemajú možnosť čakať svoje holuby z preteku alebo tréningu majú notifikácie o doletoch priamo v mobile. Chovatelia, ktorí zároveň používajú MyPigeons majú ich dolety priamo pripravené pre výpočet oficiálnych výsledkov a zároveň majú postarané o povinné hlásenie prvých holubov z dôležitých pretekov.

Množstvo chovateľov však doteraz odrádzali ročné poplatky za službu. Za jeden rok bola cena 120 EUR, väčšina chovateľov využila možnosť predplatiť si službu na 10 rokov za cenu 400 EUR. Keďže služba Live! je najzaujímavejšia vtedy, keď ju používa čím viac chovateľov v klube, BENZING chce odstrániť bariéru, ktorá doteraz mnohým bránila a ruší ročné poplatky za prenos dát.

Od roku 2019 to bude inak. Jednorazový poplatok za samotný hardvér - jednotka Live v3.0 bude drahšia, no online prenos už bude doživotne aktivovaný bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Na ročnej báze ostane jedine nepovinná služba "vyhodnotenie preteku z domu", poplatok za ňu bude 49 EUR na rok. Pre chovateľov, ktorí majú radi nedeľné posedenie pri otváraní tak bude služba bez poplatkov. Pre tých, čo chcú nedeľu venovať rodine bude poplatok nižší, no ak to máte do klubu viac ako 10km, rýchlo sa Vám vráti na nákladov na pohonné hmoty.
Zmeny cien 2019


Čo ak som si dáta už predplatil?


Ak ste majiteľom Live! a máte predplatený program na 10 rokov, stále nie ste v nevýhode. Vo Vašom programe máte predplatené aj vyhodnotenie z domu počas celej platnosti Vášho programu, celkovo je to teda pre Vás výhodnejšie.

Prechod na novú cenovú politiku teda otvára priestor aj na úsporu. Ak sa zamýšľate nad kúpou Live! pre sezónu 2019, oplatí sa objednať ho do konca roka 2018 za pôvodnú cenu s 1-ročným programom. Spolu Vás to vyjde na 320 EUR, pričom cena jednotky Live! od januára 2019 bude 400 EUR. Ak by ste chceli v roku 2019 aj vyhodnocovať preteky z domu, pri objednávke do konca roka celkovo ušetríte 129 EUR a v cene máte aj vyhodnotenie z domu na rok 2019

Stále sa oplatí aj pôvodný program na 10 rokov. V prípade, že ho nasledujúcich 10 rokov budete aktívne využívať, celková úspora oproti novému programu je 290 EUR.

Možnosti úspory pri kúpe v roku 2018