Olympijská ponuka BENZING 2024

Štandardne BENZING posiela nové cenníky koncom Novembra a ich platnosť začína od 1. januára nasledujúceho roka. Vzhľadom na blížiacu sa Olympiádu v Holandsku sa to tento rok posúva a nový cenník zatiaľ nemám ani v polke januára. Ohlásené je zvýšenie cien na úrovni 3-4%. Objednávky systémov do konca januára budú realizované za ceny z roku 2023.

Špeciálne akcie pre január


Zároveň som dostal niekoľko špeciálnych ponúk na kombinácie, ktoré mám možnosť objednať do konca januára 2024. Všetky uvedené ceny sú koncové ceny vrátane slovenskej DPH 20%.

Prvou je veľmi dostupná kombinácia Express G2 a 1-poľovej antény za 350,- EUR. Je to najdostupnejšia cesta ku kompletnému novému EKS a okrem čipov pre holuby je tam všetko, čo chovateľ na holubníku potrebuje - Systém, držiak na stenu, adaptér do elektriny, 5m kábel k anténe a anténa na vlet.

Veľmi zaujímavá ponuka je kombinácia Express G2 + SmartHub 5 + 1x1poľová anténa za 540,- EUR. Je to najdostupnejšia možnosť na trhu, ako získať EKS s online pripojením a Smart funkciami. 

Alternatíva k existujúcemu SmartSetu s 2-poľovou anténou je kombinácia Express G2 + 2x1-poľová anténa za 650,- EUR. 1-poľové antény môžu byť uložené aj tesne vedľa seba a vytvoriť tak 2-poľovú anténu, alebo pomocou predlžovacieho kábla môžete jednu presunúť do ďalšieho vletu a pokryť 2 vlety naraz. Získate viac flexibility za približne rovnakú sumu.

Zaujímavá ponuka pre chovateľov, ktorí už majú EKS BENZING, no nemajú live systém je možnosť objednať kombináciu M2 + SmartHub 5 za 643,- EUR alebo systém M3 + SmartHub 5 za 852,- EUR. Nemusíte tak brať celý set SmartSet s anténou a Váš aktuálny systém vymeníte za novší a získate k nemu online pripojenie, ktoré naozaj stojí za to.