Špeciálna ponuka pre Olympiádu 2022

Obchodné oddelenie BENZING pripravilo špeciálnu ponuku platnú počas Olympiády v Oradei 2022. Jedná sa o zostavy systémov BENZING (Express G2, M2, M3) s anténami a čipmi za zvýhodnenú cenu. V zostavách však nie je zahrnutý BENZING Live SmartHub, jedná sa teda o systémy bez pripojenia na internet. Ten sa dá samozrejme dokúpiť zvlášť - vtedy sa cena zostáv pohybuje niekde na úrovni Smart Setov.

Štvrtá ponuka však je aj na samotný SmartHub 5 v balíčku s programom vyhodnotenia na 3 roky s úsporou 147 EUR.

Podmienky pre túto špeciálnu ponuku:


  • Uvedené ceny platia do nedele 14. augusta do polnoci. Po tomto termíne nebude možné objednať tieto zostavy v tejto cene. 
  • Uvedené ceny platia pri výmene Vášho aktuálneho EKS za nový systém BENZING podľa výberu - vymeniť je možné akýkoľvek elektronický konštatovací systém akejkoľvek značky a v akomkoľvek stave - výmena sa týka iba ovládača, príslušenstvo a antény je možné ponúknuť na predaj.
  • Pri objednávke je potrebné nahlásiť model a sériové číslo EKS, ktorý budete meniť.
  • objednané systémy budú odoslané v pondelok 22.8.2022
  • Uvedené ceny sú koncové vrátane DPH. K cenám budú pripočítané iba náklady na poštovné a dobierku (5-8 EUR podľa celkovej ceny a druhu poštovného)
  • Ak Vám nevyhovuje rozmer antény vo vybranej zostave, je možné anténu vymeniť za iný typ z našej ponuky  Do koncovej ceny sa započíta rozdiel v cene antén. Možnosť zámeny antén sa nevzťahuje na 1-poľové antény.


Detaily ponúk a moje osobné hodnotenie


Express G2 s 2-poľovou anténou  + 20 čipov Pro-1 za 385 EUR. Štandardná cena za takúto zostavu je 596 EUR, je tu možnosť ušetriť 211 EUR. Ak Váš EKS neviete predať za viac, dáva to zmysel. V ponuke však máme aj zostavu Express G2 s 1-poľovou anténou za 339,- EUR bez potreby výmeny EKS

Express G2 s 2-poľovou anténou


BENZING M2 s 2-poľovou anténou + 50 čipov Pro-1 za. 635,- EUR

Štandardná cena takejto zostavy je 906,50 EUR. Výška zľavy je 271,50 EUR. Ponuka je zaujímavá tým, že systém M2 je v Smart Setoch dostupný jedine so 4-poľovou anténou a vyššie. Toto je teda cenovo najdostupnejšia možnosť, ako sa k nemu dostať. Ak oželiete systém Live, určite budete spokojní. Je to výborný systém, ktorý Vám dá slobodu pri čipovaní holubov, jednoduchej obsluhe a prinesie možnosť nominácie holubov na preteky. Systém bol predstavený len tento rok a spätná väzba nových majiteľov je naozaj veľmi pozitívna.

M2 s 2-poľovou anténu a 50 čipmi


Systém M3 s 8-poľovou anténou PLB Speed2 + 50 čipov Pro-1 za 795,- EUR


Štandardná cena takejto zostavy je 1208,50,- EUR, výška zľavy je 413,50 EUR. Systém M3 je najlepšou voľbou pre chovateľov, ktorí chcú mať v systéme viacero chovateľov (evidencií) prípadne chcú mať napojených viac ako 8 antén. Je to aktuálne to najlepšie, čo BENZING ponúka. Na Slovensku aj v ČR si systém M3 za 2 roky našiel prekvapivo vysoké číslo nových majiteľov a tí naň nedajú dopustiť.

BENZING M3 s 8-poľovou anténou


SmartHub 5 + 3 roky pre vyhodnotenie pretekov z domu za 471,- EUR.

Jedná sa o štandardnú cenu za SmartHub 5 no v ponuke je aj program na vyhodnotenie z domu na 3 roky v hodnote 147 EUR. Systém je kompatibilmý s EKS Express G2, BENZING M1, M2 a M3. Ak pretekáte na Slovensku a zvažujete doplnenie Vášho systému o Live prenos, je to výborná ponuka, ktorá Vám dá slobodu pre vyhodnotenie pretekov z domu a možnosť ostať po preteku doma s rodinou. Online prenos je bez poplatkov a zároveň je to jedinečná ochrana Vašich doletov pre prípad, že sa Vám niečo stane s EKS. Všetky dáta sú online do niekoľkých sekúnd a systém zároveň pravidelne posiela údaje o rozchode hodín v porovnaní s časom z GPS. 

Smart Hub 5 a vyhodnotenie pretekov z domu na 3 roky


Všetky ponuky zhrnuté v letáku


Leták na stiahnutie